Tjänster Bandtäckning

Bandtäckning

Inget tak är för litet eller stort!

Vill du ha ett tät, vackert och underhållsfritt tak med det där lilla extra, så kan bandtäckning vara ett bra alternativ. Varför ska man välja ett bandtäckt tak? 
Framför allt så är det helt vattentät om det utförs på ett korrekt sätt & plåttak av hög kvalitet är både snyggt och hållbart. Det är ett stryktåligt material med lång livslängd.  
En annan viktig faktor med plåttak är att belastningen på takkonstruktionen blir minimal i och med att den moderna plåten inte väger så mycket. 
Det är även ett av få material som kan återvinnas hur många gånger som helst utan att förlora sina positiva egenskaper. I ett hållbart samhällsbyggande är plåt en stor tillgång. 

En bandtäckning som vi gjort med CH Plåtteknik AB

Erfarenhet

Vi har under årens gång gjort många bandtäckningar. Vi har stor erfarenhet inom bandtäckningens alla moment, och lämnar alltid kvalitet på både utseende och funktion på alla våra jobb.

Är du intresserad och vill att vi gör bandtäckning hos er. Då är du varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfritt hembesök & offert

Ditt Kompletta Takföretag

Boka hembesök

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi lyssnar på dina Önskemål & Behov och erbjuder våra råd och tips för att just du ska få det bästa. Vi anser att varje tak behöver sin egna lösning och metod. Därför utgår vi ifrån dina önskningar & budget och skräddarsyr en takrenovering efter det.

Kontakt
Bandtäckning Plåtslageri Plåttak Taksäkerhet